MASADA ROTTERDAM

MASADA ROTTERDAM Pizzeria sinds 1979!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1667 beoordelingen
6 jun 2020 om 9:08 Ik bestelde grof maar kreeg fijn en saus was niet compleet ( dus teveel betaald )
5 jun 2020 om 6:42 Onvergetelijke ervaring!
31 mei 2020 om 4:39 Teleurstellend, voor mij de laatste keer geweest!
30 mei 2020 om 5:33 Gisteren twee grote kapsalons besteld. Extra extra vlees. Betaal nog bij bezorging 5 euro extra. Voor 12,50 per kapsalon, best weinig vlees. Maar zat gewoon een insect in. Ik kostte de helft eruit, foto's gemaakt van de insect.. nooit meer hier
27 mei 2020 om 10:16 Geen enkel ster waardig ! Ik had gister 2 pizza bestelt en de bezorg dienst is gewoon niet laat in de avond niet gekomen.Heb 20 euro voor niks betaalt! Ik zou hier geen eten meer bestellen.
25 mei 2020 om 19:08 Het eten kwam laat en wij waren niet op de hoogte gesteld dat het een stuk langer zou duren dan de aangegeven 50 min. Verder hadden we helaas flink wat taaiere stukken vlees die niet eetbaar waren in de kapsalon.
25 mei 2020 om 1:42 Bezorgen duurde twee keer langer dan verwacht (90min). En de 2 kapsalons waren heel erg zompig door de saus. Vrij matig
24 mei 2020 om 20:32 Ik krijg nu een mail om mijn bestelling te beoordelen. Helaas is de bestelling na 2 uur nog niet gearriveerd. Nemen ook de telefoon niet op om de bestelling te annuleren. Erg jammer.
24 mei 2020 om 14:47 Zwart aangebrande patat en shormavlees zo groot gesneden als kleine biefstuklapjes. Eten was smerig en niet te eten. Ik weet niet of er nieuwe mensen daar werken, maar bestel hier nooit meer. Woon op 10 min afstand en heb 1 uur moeten wachten op deze troe